Webbutik

  Antenn Tracker Supra, kort

  Original antenn till Tracker Supra kort. Passar till montage på väst. Skall sändaren sitta på ryggen istället för runt halsen kan man byta till en kortare antenn. Längd: 22 cm. OBS: Det behövs också ett antennfäste till västen.

  290 kr (inkl. moms)

  Antenn Tracker Supra, originala

  Original antenn till Tracker Supra. Längd: 31 cm.

  290 kr (inkl. moms)

  Antenn- och lampfäste Tracker Supra

  Antenn- och lampfäste till Tracker Supra för väst. Allt i ett.
  Lampa och väst beställs separat.

  OBS: Skall sändaren sitta på ryggen istället för runt halsen kan man byta till en kortare antenn också.

  250 kr (inkl. moms)

  Antennfäste Tracker Supra

  Antennfäste till Tracker Supra för väst. OBS: Skall sändaren sitta på ryggen istället för runt halsen kan man byta till en kortare antenn också.

  245 kr (inkl. moms)

  Fakturaavgift

  30 kr (inkl. moms)

  Fakturaavgift 30 kr

  50 kr (inkl. moms)

  Plastband Tracker G1000

  Nytt band till Tracker G1000 i plast och med reflexband runt om.

  75 kr (inkl. moms)

  Plastband Tracker Supra och G500fi

  Nytt band till Tracker Supra och Tracker G500fi i plast och med reflexband runt om.

  75 kr (inkl. moms)

  Testprodukt

  kr (inkl. moms)

  Tracker Artemis IoT 4G teknik Sv Jägareförb.

  Arbetar både med beprövad och ny teknik, GSM och NB-IOT. LTE-CAT M1 är en låghastighets 4G-teknik som inom kort får mycket bättre prestanda än vad GSM någonsin haft.

  Medlemsförmån på 1.000 kr rabatt.

   

  6.995 kr 5.995 kr (inkl. moms)

  Tracker Boazu

  Tracker Boazu rensändare ger exakt information om position och riktningen av djuren samt andra mobiltelefon. Platsen kan du se i din mobiltelefon, platta eller i en dator. Enheten är konstruerad med tonvikt på hållbarhet och livslängd under hårda förhållanden. Fråga oss om offert.

  kr (inkl. moms)
  Tracker Boazu sändare

  Tracker Boazu service

  1.650 kr (inkl. moms)

  Tracker Hunter 4 för Android

  Är den nya och uppgraderade programvaran för dig som älskar jakt. Det spelar ingen roll om du är hundförare, medlem i ett jaktlag eller om du jagar för dig själv på egen mark. Tracker Hunter 4 är verktyget. Säkrare jakt med Tracker Hunter I Tracker Hunter 4 ser du hundarnas jakt och vännernas positioner, du… Read more »

  Tracker Hunter 5

  Tracker Hunter 4 är den allomfattande spårnings- och navigationslösningen för jägare och jaktlag. Från din smarta telefon eller dator kan du spåra och följa ett obegränsat antal hundar och jaktvänner i realtid, följa med i vad som händer i skog och mark och kommunicera mellan grupper. Dessutom ger Tracker Hunter dig tillgång till kartor av… Read more »

  Tracker SIM max täckning

  OBS: Om du köper ett nytt Tracker Supra Easy så levereras den inkl sim kort. För att förbättra täckning och hantering, har Tracker lanserat ett eget SIM-kort. I stället för att låsa sig till en operatör har Tracker avtal med nedanstående operatörer, vilket i praktiken innebär att ett Tracker simkort arbetar i följande svenska telenät:  Telia… Read more »

  240 kr (inkl. moms)
  Tracker SIM

  Trackerlicens Sverige, “Svenska Jägareförbundet”

  Svenska Jägareförbundets medlemsrabatt på 100 kr vid köp av en licens på 1 år. Gäller både som aktiveringskod när TH skall aktiveras för första gången alternativt förlängas ett år.

  745 kr 645 kr (inkl. moms)