Webbutik

  Väst för sändaren

  En del jägare föredrar att låta hunden jaga med väst i stället för att ha sändaren runt halsen. Tracker hundväst är specialtillverkad för Trackers pejlar. Sändaren fästes på ryggen genom att lossa skruvarna på sändarens ovansida och skruva fast dem på motsvarande sätt på bandet ovanpå västen. Passar modeller G400fi, G500fi, G1000 och Tracker Supra.… Read more »

  Pris: 950 kr (inkl. moms)

  Väst för sändaren Kargo

  En del jägare föredrar att låta hunden jaga med väst i stället för att ha sändaren runt halsen. Sändaren lägger du i en ficka på ryggen. Passar modeller G400fi, G500fi, G1000, Supra och Artemis. Västen kan anpassas i formen till de flesta hundarna mycket bra. Färgkombinationen är starkt lysande orange på ena sidan och grön… Read more »

  Pris: 950 kr (inkl. moms)

  Väst för sändaren Kargo flyt

  Skall hunden jaga med väst i stället för att ha sändaren runt halsen. Sändaren lägger du i en ficka på ryggen. Passar modeller G400fi, G500fi, G1000, Supra och Artemis. Västen kan anpassas i formen till de flesta hundarna mycket bra och har flytflag över ryggen för hjälp vid simningen. Färgkombinationen är starkt lysande orange på… Read more »

  Pris: 1.250 kr (inkl. moms)

  Antenn- och lampfäste Tracker Supra

  Antenn- och lampfäste till Tracker Supra för väst. Allt i ett.
  Lampa och väst beställs separat.

  OBS: Skall sändaren sitta på ryggen istället för runt halsen kan man byta till en kortare antenn också.

  Pris: 295 kr (inkl. moms)

  Antennfäste Tracker Supra

  Antennfäste till Tracker Supra för väst. OBS: Skall sändaren sitta på ryggen istället för runt halsen kan man byta till en kortare antenn också.

  Pris: 295 kr (inkl. moms)

  Fakturaavgift

  Pris: 30 kr (inkl. moms)

  Fakturaavgift 30 kr

  Pris: 50 kr (inkl. moms)

  Plastband Tracker G1000

  Nytt band till Tracker G1000 i plast och med reflexband runt om.

  Pris: 195 kr (inkl. moms)

  Plastband Tracker Supra och G500fi

  Nytt band till Tracker Supra och Tracker G500fi i plast och med reflexband runt om.

  Pris: 195 kr (inkl. moms)

  Tracker Artemis IoT 4G teknik Sv Jägareförb.

  Arbetar både med beprövad och ny teknik, GSM och NB-IOT. LTE-CAT M1 är en låghastighets 4G-teknik som inom kort får mycket bättre prestanda än vad GSM någonsin haft.

  Medlemsförmån på 1.000 kr rabatt.
  Pris: 6.995 kr 5.995 kr (inkl. moms)

  Tracker Boazu service

  Pris: 1.650 kr (inkl. moms)

  Tracker Hunter 4 för Android

  Är den nya och uppgraderade programvaran för dig som älskar jakt. Det spelar ingen roll om du är hundförare, medlem i ett jaktlag eller om du jagar för dig själv på egen mark. Tracker Hunter 4 är verktyget. Säkrare jakt med Tracker Hunter I Tracker Hunter 4 ser du hundarnas jakt och vännernas positioner, du… Read more »

  Pris:

  Tracker Hunter 6

  Helt nyutvecklad och användarvänlig programvara, som bygger på senaste tekniken. Programmet är det samma för både Android och iPhone. Många funktioner kommer du att känna igen. I Tracker Hunter ingår allt kartmaterial du kan önska, såsom Terrängkarta, Fastighetskarta, Fjällinformation och Ortofoto med höjdkurvor och fastighetsgränser för hela landet. Tracker Hunter 6 är helt enkelt ett snabbare och modernare system.… Read more »

  Pris:

  Tracker Hunter Sv/No+, Svenska Jägareförbundet

  Svenska Jägareförbundets medlemsrabatt på 100 kr vid köp av en licens på 1 år. Gäller både som aktiveringskod när TH skall aktiveras för första gången alternativt förlängas ett år.

  Pris: 745 kr 645 kr (inkl. moms)

  Tracker SIM max täckning

  OBS: Om du köper ett nytt Tracker Supra Easy så levereras den inkl sim kort. För att förbättra täckning och hantering, har Tracker lanserat ett eget SIM-kort. I stället för att låsa sig till en operatör har Tracker avtal med nedanstående operatörer, vilket i praktiken innebär att ett Tracker simkort arbetar i följande svenska telenät:  Telia… Read more »

  Pris: 295 kr (inkl. moms)
  Tracker SIM

  Trackers kartsystem världens smartaste!

  Tracker har tagit fram ett helt unikt kartsystem där du lasta ned kartor där du befinner dig. Eller tanka ned på en bestämd plats som du skall resa till. Tappar eller byter du mobil kan du ladda ner kartorna igen. OBS: Alla Trackers kartor ingår i 1-årslicensen.  Eftersom vi är uppkopplade till Metrias servrar uppdateras våra kartor,… Read more »

  Pris: